Wednesday, November 29, 2006

The Bellrays

Aquesta és una d'aquelles bandes difícils de catalogar. La barreja de Soul, Blues, R&B i rock és un de les seves cartes de presentació, fent el seu so bastant diferenciable de qualsevol altre banda. Però sense lloc a dubte la inigualable veu de la seva cantant Lisa Kekaula fa aquesta banda única. Aquest any 2006 han publicat el seu darrer disc Have a Little Faith que és més que recomenable. Les seves anteriors gravacions són igualment interessants: Let it Blast, Grand Fury, Raw Collection, Meet the Bellrays i l'excel.lent Red, White & Black. Si voleu aprofunir més en aquesta banda us deixo la seva pàgina web i un vídeo de la cançó Tell the lie

Pàgina web de The Bellrays




Apa, salut

1 comment:

Mara Palés said...

Ep, Grizzly, aquí hi ha una notícia bomba: la Thais (la meva creadora, que sóc la Daniela, la nova) te MÒBIL!!!

A, una altra cosa, com que li puc llegir els pensaments, perque en té, de tant en quant, sé que està molt contenta pel que has escrit al blog La inqueitud de Mara, que a partir d´ara hauria de dir-se La inquietud de Daniela (si Lumen editores accepta la seva novela i jo, Daniela, veig la llum en forma de llibre. Ahir la Thais li va deixar a l´editora de Lumen, així que si vols fer-li un favor a la Thais, creua els dits o ves al Petroglyphs Provincial park per dedicar una cerimònia índia a aconseguir que Lumen digui, "sí,vull").
per cert el títol de la novel.la "Entre 15 y 60 minutos" fa referència a les balenes i es el resultat d'una sàvia reflexió de la teva estimada germaneta Montse.

Visca la Maudite!
La triada: Daniela/Mara/Thais