Saturday, November 25, 2006

Asphalt Ballet & Bang Tango






No recordo molt bé perquè però són dos bandes que identifico una amb l´altre. Probablement vaig comprar els dos discos de debut al mateix temps i a més sempre tinc molt present les dues primeres cançons de cada disc.

Asphalt Ballet van publicar el seu primer disc el 1991. Com us deia cançons com Hell´s kitchen amb les motos rugint al començament, Soul Survive o el mig temps de Tuesday Rain, fan aquest disc molt recomenable als amants del Hard Rock sense més. Després d´aquest primer disc van publicar Pigs, on el cantant Gary Jeffries va deixar el grup, i que va tenir molt poca repercusió i va ser el seu darrer treball. Actualment és possible sentir la veu de Jeffries en el grup Alligator Stew que no estan gens malament.

A continuació us deixo el vídeo de la cançó Soul Survive.



Els Bang Tango han tingut una vida artística bastant més prolífica després de publicar el seu primer disc Psycho Cafe (1989). Discs com Dancin' on Coals o Ready to go són molt recomenables. Però com us deia, el seu primer disc és impressionant amb cançons com Attack of Life, Someone like You o Love Injection. Actualment acaben de publicar el disc From the Hip, que no he escoltat i que crec que només conté al cantant Joe Leste de la formació original. Us deixo el link de la cançó Someone like you.



Apa, salut

No comments: