Saturday, October 28, 2006

Retorn Afghan Whighs



Avui he sabut que una de les meves preferides bandes de rock s´han tornat a reunir per gravar un nou disc. Espero que sigui veritat, perquè molt lluny queda el 1998 que va ser l´any de publicació del seu últim disc, 1965. Jo sempre he tingut una debilitat molt gran pel seu disc Gentlemen, però recomenaria sense dubtar tota la seva discografia.


Jo no vaig arribar mai a veure´ls en directe, però si que he tingut l´oportunitat de veure el Greg Dulli (cantant) amb el seu actual grup Twilight Singers. És un dels concerts més especials que he viscut, tenint en compte a més, que va ser a la sala 3 de Razzmatazz. Per cert, molt recomenable l´últim disc d´aquesta banda "Powder Burns" i els seus dos primers discos: "Blackberry Belle" i "She loves you". A mi sempre m´ha costat molt posar etiquetes als grups, per tant, el millor que podeu fer és escoltar qualsevol cosa de la discografia d´aquestes dues bandes.

Si voleu fer una ullada a alguna pàgina web podeu provar amb:

http://www.afghanwhigs.com/

http://www.thetwilightsingers.com/

Per cert, que actualment els Twilight Singers estan de gira acompanyats ni més ni menys que per Mark Lanegan (ex- cantant de Screaming Trees). Collons quin cartell!!!!

Penjo un link al video de Gentlemen dels Whighs:

Afghan Whighs - Gentlemen



i un directe dels Twilight Singers:

Twilight Singers - King only




Estarem pendents de les notícies.

Salut

No comments: