Sunday, April 01, 2007

DENMARK ... 12 POINTS

No sé perquè però avui m'han vingut al cap dues bandes provinents d'un país amb poca tradició de bandes de rock, bé com a mínim amb cert renom, que és Dinamarca. La primera de les bandes és:

HORRORPOPS:



Aquesta banda de psychobilly formada a Dinamarca, però crec que actualment assentada a Los Angeles (California), tenen dos discs al mercat: Hell Yeah i Bring it on. Encapçalada per la seva cantant i baixista Patricia i pel guitarra Nekroman, no seran la banda de la teva vida però et faran passar una bona estona. Com a curiositat ls dues go-gos que els acompanyen: Naomi i Kamilla. Apa, us deixo amb un parell de vídeos.

Pàgina web de The Horrorpops

Myspace de The Horrorpops

The Horrorpops - Where you can't follow (Bring it on)



The Horrorpops - Ghouls (Hell Yeah)



D.A.D:

Originalment el nom d'aquesta banda era Disneyland After Dark, que amb el temps va a passar a anomenar-se D.A.D. La seva formació va tenir lloc a l'inici dels 80s on van publicar un parell de discs molt correctes: Riskin' it all i No fuel left for the pilgrims. Aquests discs segur que els podeu trobar en la secció de rebaixes de qualsevol botiga de discos (crec que és on els vem trobar nosaltres). La seva carrera posterior no l'he seguit massa, tot i que em sembla que no és molt brillant. Apa us deixo amb un parell de vídeos.

Pàgina web de D.A.D

D.A.D - Sleeping my day away (No fuel left for the pilgrims)



D.A.D - Bad craziness (Riskin' it all)

No comments: